Culinair Heiloo 14, 15 en 16 juni 2019

Culinair Heiloo is culinair genieten, het wordt dit jaar wederom gehouden op: Landgoed Willibrordus. Op deze drie dagen staat het terrein voor de cultuurkoepel geheel in het teken van culinair genieten. Onder het genot van drankjes en gezellige muziek maakt iedereen kennis met de culinaire kookkunsten van diverse restaurants uit Heiloo en omgeving. Ter plekke kunnen er munten gekocht worden, waarmee de hapjes en drankjes afgerekend kunnen worden.

5 jarig bestaan!

Openingstijden
Vrijdag 14 juni     16.30 – 23.30 uur
Zaterdag 15 juni  15.00 – 23.30 uur (inclusief meerdere kinderactiviteiten)
Zondag 16 juni    14.00 – 22.00 uur (inclusief meerdere kinderactiviteiten)

Locatie
Landgoed Willibrordus
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo

Kinderactiviteiten
Ook aan kleintjes is gedacht! Er zijn diverse activiteiten zoals springkussens, schminken en meerdere activiteiten verzorgt door Herberg jan in de kinderhoek

 

Culinair Heiloo steunt Landgoed Willibrordus en de Verhalenkamer

Het evenement Culinair Heiloo past in het beleid van de omgekeerde integratie. Dit houdt in, dat naast het streven cliënten tijdens hun behandeling zoveel mogelijk in de maatschappij te houden, er is ook een streven de maatschappij in sociaal en cultureel opzicht zo dicht mogelijk bij de cliënten te brengen.  Dit gebeurt op verschillende manieren. Denk aan het programma van de Cultuurkoepel, de diverse musea in het hoofdgebouw,  echter ook aan de leer- werkbedrijven zoals het restaurant Keuken met karakter , theeschenkerij de Trog , kaasmakerij, drukkerij en kwekerij.  De Verhalenkamer annex het VVV informatiepunt en landgoedwinkel nemen op het Landgoed een centrale plek in. Daar vinden bezoekers informatie over het verleden en heden van de psychiatrie, maken afspraken over excursies, kopen landgoedproducten, kaartjes voor de Cultuurkoepel of een VVV pasje.
De organisatie Culinair Heiloo ondersteunt  financieel de Verhalenkamer.  Door de bijdrage 2019 kunnen lesbrieven voor scholen worden gemaakt en het paard van Rob Scholte worden gerestaureerd.
Op www.landgoedwillibrordus.nl  vind je waarom Landgoed Willibrordus een bruisende locatie is.  Welkom gasten en geniet.

Culinair Heiloo